Oro och stress

Jag mår just nu väldigt dåligt.
Det är fruktansvärt oroligt i hela min kropp, det liksom kryper i mig och jag får ingen ro.
Tycker INTE om att känna såhär.
Men vem skulle göra det, egentligen?

Rättegång.

Känns som om det aldrig tar slut, och hur fan ska jag få ur mig allt?
Saker som händer på jobbet känner jag inte att jag direkt kan prata av mig om, inte på det sätt som jag i alla fall är van vid från min förra arbetsplats.
Hemma fungerar det, men inte heller där är jag tillfreds med att älta, så som egentligen jag behöver, eftersom det är jobbigt för andra att lyssna på.
Och om en vecka har "äntligen" rättsväsendet blivit klara så långt att det blir rättegång för smitningen från mars 2010! Skönt att få det avklarat sen, men det är INTE roligt direkt, och väcker en massa känslor hos mig som jag inte vet vart jag ska göra av. Varför ska allt vara samtidigt? Alltid!

Sen håller vi på med en annan tvist också, men det kan jag inte skriva om här, även om jag kanske skulle behöva. Därtill alla vardagliga måsten, uppackning och grejer som fortfarande hänger efter kring flytten, värdering av hus och en massa sånt.

Jag är glad att det blir en resa till Australien sen. Men också det har sina "obstacles", ordna visum, ordna pass, kolla försäkringar osv. Hur hinner man med allt? Ja, prioritera, jag vet, men när det är så mycket som MÅSTE prioriteras, och tiden ej räcker till, vad gör man då?

Magkänslor.

Det är sådär konstigt i magen. En oroskänsla som inte vill försvinna. Jag kan inte sätta fingret på det, men har en liten svacka igen där jag känner mig väldigt, väldigt ensam, eller i vissa relationer väldigt missförstådd. Och då sluter jag mig, i mig själv, vilket bara förvärrar. Det blir liksom en ond cirkel.

Det lättade lite för 1,5 vecka sen då jag hälsade på, på mitt gamla jobb och blev så varmt mottagen. Jag kände mig som en självklarhet där, hemma liksom. Och redan på morgonen när jag var på väg dit så började jag känna igen mig själv, mitt gamla glada, spralliga jag. Det satt i rätt länge, en underbar känsla för mig, mitt i detta. Men nu känner jag mig åter i gråzonen igen. Ska försöka jobba bort det under helgen, även om det inte är enbart jag själv som kan påverka situationen.

Resandet.

En ny resa bokad nu, denna gång till min syster i Australien! Helt underbart ska det bli, eftersom jag saknar henne väldigt mycket. Jag hoppas bara att jag får ledigt av min chef, men är ute i god tid så det borde inte vara några problem. Håll tummarna är ni snälla... :)

Målade naglar och pyssel

Jag tycker det är roligare och roligare att pyssla med sig själv. Jag ska "bara" gå ner i vikt, haha. Nej, men resten, det börjar bli kul igen med sånt, och det är bra, det betyder att jag mår bättre! Har fått naglarna att växa ut lite igen, BRA! Och nya torgvantar/handledsvärmare med lite färg på. Skulle vilja lära mig sticka eller virka såna själv, ska fråga mamma någon gång om hon vill lära mig, hon är ju kung på sånt.

Vilken skön lördagmorgon! Åt frukost enligt LCHF (mer om det på den andra bloggen), slappade lite med en film, har letat lite recept, kört två maskiner tvätt. Ska strax iväg och handla lite samt köra iväg med lite sopor (till miljöstation). Sen blir det till att elda och röja ute, men det är bra, gatismotion och sen blir det snyggt!

Det blir bättre och bättre, nu går det uppför igen. Och kolla vad snygga mina händer är! :-)

Dags för utbildning.

Idag ska vi utbilda oss, eftersom vi ska byta datasystem på jobbet. Hoppas att det blir ett bra byte, tycker inte sådär värst mycket om det system vi har nu, även om det ibland är jättelogiskt.

Jag känner mig fortfarande extremt stressad, i hela kroppen, och det är rätt påfrestande. Ska strax iväg till jobbet nu, men det tar emot lite. Snart går solen upp och jag behöver se till och komma iväg eftersom jag måste till jobbet innan jag åker till utbildningen för att hämta upp lite saker som jag måste ha med mig. Och sen hittar jag inte dit vi ska, så jag hoppas någon vänlig själ kan visa mig.

Skönt skönt skönt att få ur sig lite stress, såhär.

Bra dag.

Idag har jag hälsat på mina gamla kollegor, UNDERBART! Jag var så glad när jag gick därifrån att det bara sprudlade i hela kroppen! Hälsade på eftersom jag skulle på föreläsning i Karlskrona så det passade bra. Kände mig så välkomnad, och så snyggt det har blivit i receptionen! WOW!

Efter det var jag på en relativt intressant föreläsning och satt och diskuterade lite med några väldigt intressanta personer! Kul att utbyta tankar med människor i andra yrkesgrupper som ser samma "problem" på olika sätt. Eventuellt kommer detta att gå vidare i ett projekt, men jag tror inte att det gäller mig eller min yrkesgrupp så mycket, även om vi har en del kunskap om ämnet.

Nåja, en bra dag som sagt, och nu känner jag mig upplyft och GLAD, en härlig känsla. När vi kom hem fällde jag och Micael några träd och sen åt vi lite lätt. Avsteg från Cambridge, men enligt LCHF, så känns okej! Nu tänker jag unna mig själv att slappa resten av kvällen, så det så!

Det trillar vidare...

Jag kämpar på och har faktiskt delvis i helgen tagit tid på mig att göra sånt som JAG vill, tex pyssla med massa sånt pyssligt som jag saknat så mycket. Även om jag sovit fruktansvärt dåligt (säkert p.g.a. stress) så känner jag mig ändå lite piggare och gladare just idag. Också säkert på grund av att jag minskat lite i vikt under förra veckan, eftersom jag skött dieten bra. Men ska inte bli långrandig om det här, skriver om det i den andra bloggen. Ville bara nämna det eftersom det såklart påverkar mitt humör positivt.

På sätt och vis tyckte jag det var skönt att det var lite halvmulet igår för jag hade en inne-slappdag utan dess like, och det var SKÖNT. Idag jobbar jag däremot sent men ska försöka ge mig ut på en promenad efter jobbet ändå, det är alltid skönt att rensa tankarna på det viset. Ska också bli skönt att komma hem och krypa upp i Micaels underbara famn, det finns inget bättre!


Kanske Tyskland...?

Kanske det kan bli en liten tripp till Tyskland inom kort igen? Saknar det faktiskt! Och det är mycket vackrare där än vad jag tänkt mig innan, men man behöver köraq neråt en bit för att se det genuina. Längtar. Fast längtar till många ställen egentligen, Australien till min syster, underbara Thailand, tillbaka till Chile... Men det fårbli sen...


RSS 2.0