Nu blir det snart IKEA

Dags att se till att hemmet blir lite mer komplett. Tar ju tid att få ihop ett helt hem, väldigt få har råd att inreda det precis som man vill med allt som behövs på en gång. Men lite i taget så ska det nog gå. Just nu är det fortfarande förvaring som vi är i störst behov av, men som sagt, lite i taget. Tycker just att IKEA är ett sånt bra ställe att bara gå och titta, inspireras liksom. Finns en hel del planer om hemmet och så, tankar som börjar växa fram och prövas. Sånt är kul, men man får också ha tålamod och ge det lite tid. I alla fall ska det bli kul att åka dit idag, underbaraste mamma ska också med och vädret är kanon, kan nästan inte bli bättre ju.


Mitt i naturen

Ibland känns det som om man verkligen bor ute i det fria. Fotot taget från bilen, precis innan man svänger upp till oss.


Inne i magen

Och så tänker jag just på det, att annaluna var den enda som hälsade på mig då jag var gravid, liksom äkta. Hon läste lagboken och gjorde vitlöksklyftpotatis åt mig och jag njöt. Underbara Anna!


Mystjej.

Helgen har snart passerat och en bra avslutning nu, har just bakat med mystjejen och hon vill bjuda på det sen när resten kommer hem. Fasen vad stor hon blivit!

Hon har haft full rulle idag med simning på morgonen, cyklande, spelande, vika tvätt och nu bakat. Nån som vill smaka chokladbollar? :-)


Spontan utflykt!

Fasen vad min mamma är bra! Precis vad jag behövde, och Tilde också. Det är så bra med såna människor, som ibland tar en tillbaka till verkligheten. För när man går omkring i något tillräckligt länge tror man ofta att det är något normalt eller att det är ens egna tankar och känslor som det är fel på. Men mamma har alltid varit bra på att hjälpa mig få perspektiv på saker.

Idag föreslog mamma en utflykt så vi har haft en helt underbar dag med sol, promenerande och kollade en hel del i affärer också. Jag har njutit för fullt.


RSS 2.0