Inte gett upp riktigt än.

Nej, och det gäller egentligen på ganska många plan, men denna blogg har jag i alla fall inte gett upp ännu. Tänker väldigt mycket om väldigt mycket nu, undrar ibland om det är värt det... ? Tänker rätt personligt nu, men blir inte tydligare än såhär nu, det riktigt privata sparar jag till andra forum, säg till om ni vill veta var...
 
Har lite planer för hösten och en hel del av dem är också privata än så länge. Måste ju faktiskt vara OKEJ att planera in sånt som jag vill göra också, själv, eller tillsammans med andra, men jag har också ett eget liv, som jag måste få bestämma lite över också.
 
Har jobbat en vecka av två på Ronnebyjobbet nu också, har alltså bara en vecka kvar där. Det känns väldigt dubbelt, min chef kom in till mig igår och sa att hon kommer att sakna mig och att jag är välkommen tillbaka precis när jag vill. Så något gör jag tydligen rätt ändå. Sen tillbaka till Karlskrona och jag längtar absolut, samtidigt som jag kommer sakna. Men man kan tydligen inte dela på sig, har jag hört så det får bli såhär nu.
 
Önskar bara ibland att jag inte var så jävla lojal... Faktiskt. Men mina höstplaner ger mer utrymme för sånt som jag skjutit undan i flera år nu, så kanske jag också blir mer harmonisk och nöjd i samspel med andra om jag faktiskt tillåter mig själv att göra saker för mig själv också. För det är ju OK för andra, då måste det ju gälla alla! Så det så.

RSS 2.0