livet kunde varit annorlunda.

Tänk vad små saker som gör skillnaden.. Ibland är det bara sekunder, tänker ni någonsin på det? Det krävs så lite för att förändra just din framtid.

Jag hoppar men vart hamnar jag?

Frankrike (och Tyskland) i bilder...

Dieppe, Frankrike


Cochem, Tyskland


Frankrike


USA:s kyrkogård, ovan Omaha Beach, Frankrike


Honfleur, Frankrike


Kyrkan i Amiens, Frankrike

Ljuvliga Frankrike

Det känns som om jag inte har varit ledig på evigheter. Kanske för att jag knappt har det heller, och detta är första året som jag har fyra veckors semester i rad. Ja, betald då, skolåldern räknas inte. Vi har bilat genom Tyskland, via Moseldalen, genom Luxemburg, Belgien och Frankrike. Ja, Danmark också, men det är inte riktigt så upphetsande faktiskt. Jag måste säga att den Franska landsbygden är helt otroligt vacker. Kanske påminner lite om Sverige, men ändå inte. Jag ska visa lite bilder sen hade jag tänkt, men det blir inte nu.

Semester och avslut...

Har avslutat mitt jobb nu i fredags och har nu semester. Mycket dubbla känslor eftersom jag inte kommer tillbaka tillmitt gamla jobb efter semestern utan det är nytt då, jobba i Ronneby. Det blir troligt skitbra det med, men just nu känns det jobbigt att lämna mina underbara kollegor... En av dem hade till och med skrivit en dikt till mig när jag slutade... :( Jag kommer att sakna dem och det är bara att börja om efter semester. Tufft känns det nu, men jag ska försöka släppa det nu och ha lite semester, för DET har jag verkligen behov av nu...!


RSS 2.0