Dagens projekt...

...som egentligen var helgens projekt, så det var ju bra att det gick så pass snabbt som det gjorde. Dock inte klart med allt eftersom det såklart ska spacklas, målas eller tapetseras och så lite annat, men det hade ändå inte gått att göra nu precis. Men FAN vad skönt. Och bra att kunna motbevisa inkompetenta byggare som påstår att det inte ens går att göra.

Ja, helgens projekt var ju egentligen hela hallen, skönt att bestämma sig för något så man vet vad som händer och ska göras, ge järnet och att resultatet blir så jäkla bra!!! Kolla själva!

Såhär såg det ut  innan... (kolla hallen alltså)





Och här ser man lite innan också...:



Men resultatet är bättre än jag hade tänkt mig. Precis som Micael sa så är det så konstigt när man har planerat en viss sak, att det ska vara på ett visst sätt och sen blir det inte så för att några klåpare vägrar göra det som vi har beställt. Det har liksom varit halvdant sedan vi flyttade in, men nu direkt efter dagens jobb känns det faktiskt som att komma hem till ett riktigt hem, trots att det fortfarande är en del kvar att göra. Hallen är liksom det första så den är ganska viktig ändå. Men ja... Nu ska ni få se lite fler bilder, och sist resultatet.



Och kolla vad snyggt det blev!!!


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tjusigt. Vill man ha något redigt gjort så får man göra det på egen hand.

2012-02-12 @ 18:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0